Pien Parfüm Bayilik Veriyor

2002 yılında kurulan ve sadece parfüm konusunda uzmanlaşan PİEN PARFUME mağazalaşmaya devam etmektedir. PİEN Parfume her şehire bir bayilik verme hedefiyle daha da büyüyor.
PİEN Parfume T.C. Sağlık Bakanlığının zorunlu kılmış olduğu üretim standartları ve denetimleri altında Silivri’de bulunan üretim merkezinde Avrupa Birliği normlarına ,IFRA (İnternatıonal Fragrance Associaton) ve RIFM (Research Institıte For Fragrance Meterials) standartlarına uygun hammaddeleri seçerek üretimini gerçekleştirmektedir.
İlk mağazasını Silivri’de açan PİEN Parfume 22 bayisi ile sektörün lider markalarından olup, Sforzo Kurumsal Danışmanlık’ın iş ortaklığı ile birlikte daha profesyonel bir oluşuma adım atmıştır.
PİEN Parfume kişisel bakım sektöründe düşük maliyet, küçük bütçe ve yüksek kar marjıyla birlikte avantajlı bir yatırım haline gelmiştir.
Lojistik ve altyapı yönünden ciddi bir güce sahip olan PİEN Parfume eğitim,yönetim ve operasyonel desteğiyle birlikte yapılan yatırımı kısa vade de geri kazandırmaktadır.Böylece risksiz olan bu sektörde iyi bir iş sahibi olabilirsiniz.
Sforzo Kurumsal Danışmanlık’ın yaptığı araştırmalara göre; olası krizler, rekabet koşulları ve mali sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda, büyük bir zincirin parçası olmak riski azaltan sayısız avantajlar sağlamaktadır.

KRİTERLERİMİZ:

• 15 m2 ve üzeri, ana arterler, şehir merkezleri ve alışveriş merkezlerinde bulunan mağazalar tercih edilmektedir.
• Tarafımızca standart olan dekor kullanılmalıdır.
• Şirket politikalarına paralel yönetim anlayışı hakim olmalıdır.
• Yatırım için gerekli finansal güce sahip olunmalıdır.

Herhangi ürün ve stok maliyeti kotası bulunmamaktadır. Yatırımcıların tercih ettikleri ürünlerden koli bazında sipariş verme zorunluluğu yoktur.Böylelikle bayilerimizin, satın alım gücü artmakta ve günümüz rekabet koşullarında müşterilerin çok çeşit bulabildikleri mağazalar yaratılıp yüksek satış - yüksek stok devir hızına ulaşılmaktadır.

BAYİLİK İÇİN GEREKEN TOPLAM YATIRIM MİKTARI:

Ortalama 15 m2 mağaza için, dekorasyon ve ürün maliyeti dahil olarak toplam yatırım miktarı 30.000 TL’ dır.

AYLIK ELDE EDİLEBİLİCEK TAHMİNİ CİRO (MİNİMUM MAXİMUM) :

10 m2 bir mağazanın aylık yaklaşık minimum 10.000 TL, Maximum 30.000 TL ciro yapması gerekir.

PİEN PARFUME KAR MARJI :

Kar marjı %100 ‘dır.

İletişim Bilgileri
İlgili Kişi : Ayten ATASOY
Adres : Franchise Ofisi:Bağdat caddesi no 458/3 Maltepe/istanbul
Fabrika: Yeni sanayi sitesi e-blok 9.cadde no:8 Silivri/İstanbul
Telefon : 0 533 607 04 87 Faks: 0216 441 85 56
Web : www.pienparfume.com.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konsinye ne demek ?

organik hindi üretmeye var mısın ?

kumpir işinde başarı hikayesi